Komunikasi karo Supplier? Supplier
Dartin Xin Mr. Dartin Xin
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Storm Circuit Technology Ltd
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Madeg ing 2007, Storm Circuit Tech Ltd minangka pabrikan Elektronik PCB lan PCBA profesional, fokus ing kualitas top, layanan giliran lan turnkey kanthi cepet tanpa MOQ. Nanging sampeyan fokus ing pangembangan produk lan dodolan, kita bisa ngrampungake masalah produksi lan njamin quality.Because, tim kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman manufaktur, kita ngerti apa masalah sing sampeyan hadhepi sadurunge.Prototypes lan volume cilik bisa dikirim sajrone 20 dina kalebu fabrikasi pc, komponen pengadaan, pamrih lan pamuji fungsi. Kutipan nganggo bom bakal teka ing sampeyan 3 dina malah 1 dina yen ana proyek sing penting. Kita duwe garis produksi SMT dhewe, tim layanan pelanggan profesional, tim pengadaan komponen lan pemasangan & tim uji coba. Saben papan bakal lulus pemeriksaan AOI. Produk-produk kita kalebu: Pabrik PCB 1-30 lapisan, Manufaktur FPC 1-6 lapisan, Manufaktur papan sing fleksibel 2-10 lapisan, pengadaan komponen, switch membran, stencil lan kabel sing digunakake ing Telekomunikasi, Kontrol industri, Pasokan listrik, Elektronik Konsumen peralatan lampu, peralatan omah, Otomatis lan obat .Produk kalebu RoHS netepi. Apa PCB sampeyan mbutuhake emas alus, emas atos, emas kecemplung, perak kecelakaan, Tim kecemplung, entek, leveling hawa panas lan HAL gratis. Kita uga bisa nyukupi syarat-syarat standar sampeyan kayata IPC standar III, 14-lapisan, buta liwat-bolongan lan kawalan PC impedensi, uga PCB tembaga 10 oz, Rogers, bahan Arlon. Klien kita ngandelake kita pirang-pirang taun. Storm Circuit nawakake prototipe layar PCB kanthi cepet sajrone limang dina kanggo PCB sisi. Pesenan ekspres bakal dikirim ing 3 dina kanggo papan lapisan 2, uga 48 jam. Papan lapis 4-6 bisa dikirim sajrone 3 dina. Pesenan cepet njaluk perhatian khusus lan pangiriman cepet dijamin,. Pesenan ukuran cilik lan medium ditampa. Kita duwe akun DHL & TNT dhewe, ora kaya para pesaing liyane nggunakake agen utawa luwih maju, mula bisa ngirim barang saiki. Ing dhukungan DHL, 1 dina menyang AS, 1 dina menyang Asia (Singapura, Malaysia, TaiWan, Jepang), 2-3 dina menyang Eropa / Australia / Afrika. Dadi, layanan ekspres kita pancen nyata, sampeyan bisa entuk prototipe sing bener sajrone 2 dina.
Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki