Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Dartin Xin Mr. Dartin Xin
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Storm Circuit Technology Ltd
Produk Artikel
Tentang Kami
Diadegkeun dina 2007, Storm Circuit Tech Ltd mangrupikeun produsén Elektronik propésional PCB sareng PCBA, fokus dina kualitas luhur, gancang giliran sareng jasa turnkey tanpa MOQ. Samentawis éta anjeun parantos fokus kana pamekaran produk sareng penjualan, kami tiasa ngatasi masalah produksi sareng mastikeun quality.Because, tim kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur, kami terang naon masalah anu anjeun tiasa nyanghareupan before.Prototypes sareng volume leutik tiasa dikirim dina 20 dinten kalebet fabrikasi pcb, komponén ngayakeun, pamasangan sareng uji fungsi. Fikmin nganggo bom bakal sumping ka anjeun dina 3 dinten bahkan 1 dinten upami éta tugas anu penting. Kami gaduh garis produksi SMT urang sorangan, tim palayanan pelanggan profésional, komponén ngayakeun tim sareng pamasangan & tim uji. Unggal papan bakal lulus pamariksaan AOI. Produk kami diantarana: 1-30 lapisan fabrikasi PCB, 1-6 lapisan manufaktur FPC, manufaktur papan kaku-2-10 lapisan, komponén ngayakeun, membran switch, stencil sareng kabel anu dianggo dina Telekomunikasi, Kontrol Industri, Pasokan listrik, Éléktronik Konsumén peralatan pencahayaan, alat rumah tangga, Otomatis sareng ubar. produk anu patuh RoHS. Naha PCB anjeun ngabutuhkeun emas lemes, emas keras, kecelakaan emas, perak immersion, Tin immerse Tin, entek, leveling hawa-panas sareng HAL gratis. Urang ogé tiasa nyayogikeun syarat standar anjeun sapertos IPC standar III, 14-lapisan, buta via-liang sareng kontrol impedence PCB, ogé 10 oz PCB tambaga, Saduy, bahan Arlon. Klien kami ngandelkeun urang mangtaun-taun. Storm Circuit nawiskeun prototypes PCB-giliran gancang dina lima dinten kanggo PCB dua kali. Pesenan ekspres bakal dikirim dina 3 dinten pikeun 2 lapisan papan, bahkan 48 jam. Papan lapis 4-6 tiasa dikirim dina 3 dinten. Pesenan ngagentos kéngingkeun perhatian khusus sareng pangiriman gancang dijamin,. Pesenan ukuran alit sareng sedeng ditampi. Urang gaduh akun DHL & TNT urang sorangan, henteu sapertos pesaing anu sanés nganggo agén atanapi payun, tiasa urang kirimkeun barang dina dinten ayeuna. Dina kaayaan dukungan DHL, 1 dinten ka Amérika Serikat, 1 dinten ka Asia (Singapura, Malaysia, TaiWan, Jepang), 2-3 dinten ka Éropa / Australia / Afrika. Janten, jasa ekspres kami leres-leres nyata, tiasa pikeun anjeun nampa prototipe anu leres dina waktu 2 dinten.
TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar

imah

Phone

Skype

panalungtikan